У місті на Волині облаштували велостоянку. ФОТО

0
4
У місті на Волині облаштували велостоянку. ФОТО
У Рожищі на площі Богдана Хмельницького, поблизу супермаркету «Еко-Маркет», облаштували місце для паркування велосипедів.

Ціна велостоянки становить – 17799 грн. На замовлення Рожищенської міської ради місця для паркування екотранспорту виготовили на МПП «Дельта», повідомляють на сайті міськради.

«У планах міської ради є проведення благоустрою в сквері біля Богдана Хмельницького. Але спершу, ніж приступити до цієї справи, треба налагодити питання розташування велосипедів. Оскільки місць для паркування велосипедів там немає, то люди прив’язували свої двоколісні до огорожі. Як наслідок – витоптані газони. Тому вирішили, перш за все, встановити велостоянки, які, сподіваємося, будуть зручними для різних велосипедів. Якщо буде потреба, то встановимо додаткові. А сьогодні закликаю рожищан не прив’язувати велосипеди до огорожі та не ходити по газонах. Адже плануємо засіяти траву в сквері, аби він мав гарний, доглянутий вигляд», - каже міський голова Вячеслав Поліщук.

Як зауважує Вячеслав Анатолійович, робота у цьому напрямку триватиме і надалі, зважуючи на зацікавленість та попит.

«Побачимо чи ці велостоянки зручні, хочемо почути відгуки людей, їх побажання й плануємо надалі працювати в цьому напрямку. Маємо на меті встановлювати велосипедні стоянки біля соціальних об’єктів. А також просимо підприємців долучатися до доброї справи та облаштовувати місця для велосипедів біля своїх торгових точок», - додає міський голова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні