У громаді під Луцьком відбудеться автофестиваль

0
2
У громаді під Луцьком відбудеться автофестиваль
У Боратинській ОТГ відбудеться автофестиваль, на якому покажуть фільм про жителів громади. Фестиваль буде підбиттям підсумків масштабного проєкту з пошуку унікальних «Я» серед жителів громади.

Про це інформують на сайті Боратинської ОТГ.

Нагадаємо, у громаді оголошували конкурс на пошук героїв таких номінацій: «Я СПІВАЮ!», «МАЙСТЕР ГРОМАДИ», «КОНДИТЕР ГРОМАДИ», «ЕКСКЛЮЗИВ ГРОМАДИ», «ПАСІЧНИК ГРОМАДИ», «МОЛОЧАР ГРОМАДИ», «САДІВНИК ГРОМАДИ», «СПОРТ ГРОМАДИ», «ЗОЛОТЕ КОХАННЯ ЗІ СРІБЛОМ НА СКРОНЯХ», «СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНИЙ», «АГРАРІЙ ГРОМАДИ».

Унікальних і талановитих людей – знайшли, про них зняли цікаві відеосюжети, які покажуть у повнометражному фільмі 23 серпня на автофестивалі Боратинської громади.

Початок дійства о 18:00 годині, локація – за спорткомплексом села Боратин. Запрошують усіх охочих.

Організатори подбали про безпечний формат проведення заходу в умовах COVID-19 – перегляд кінострічки відбудеться з автомобілів з дотриманням карантинних вимог.

"Приїжджайте своїми автомобілями, або транспортом своїх друзів та знайомих і станьте свідками прем’єри унікального відеопроекту", – запрошують гостей.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні