--> Поблизу Луцька Ford Transit на смерть збив пішохода. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поблизу Луцька Ford Transit на смерть збив пішохода. ФОТО

0
2
Поблизу Луцька Ford Transit на смерть збив пішохода. ФОТО
Поблизу Луцька Ford Transit насмерть збив пішохода. Автопригода трапилася учора ввечері на автодорозі у селі Струмівка Луцького району.

За фактом летальної ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження, – інформує пресслужба поліції Волині.

За кермом транспортного засобу перебував 23-річний житель Луцького району. Водій допустив наїзд на пішохода, 54-річного місцевого жителя, котрий перебігав проїжджу частину.

Від отриманих травм чоловік помер у лікарні. Слідчі з’ясовують усі обставини трагедії.

Нагадаємо, учора на автодорозі у селі Рованці 37-річний житель Луцького району, керуючи Mersedes-Benz Vito, збив 14-місцеву жительку. Дівчина перетинала дорогу по пішохідному переході.

Внаслідок ДТП постраждала отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Загалом, за минулу добу поліцейські 294 випадків порушень правил дорожнього руху та виявили 12 осіб, котрі керували транспортом у стані сп’яніння.

Поліція Волині закликає водіїв бути дисциплінованими, неухильно дотримуватись вимог правил дорожнього руху та дбати про безпеку на дорозі.

ФОТО ІА Волинські новини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні