--> Операція в жінки і супровід у лікарню: як водій-порушник намагався обдурити волинських патрульних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Операція в жінки і супровід у лікарню: як водій-порушник намагався обдурити волинських патрульних

0
2
Операція в жінки і супровід у лікарню: як водій-порушник намагався обдурити волинських патрульних
На Волині патрульні виявили водія, який перевищив швидкість і намагався схитрувати.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Сьогодні, 21 серпня, на автодорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк поліцейські зупинили автомобіль Renault Megane за перевищення швидкості.

Водій був дуже схвильований та повідомив, що разом із дружиною, яка перебувала в салоні автомобіля, вони поспішають на операцію до однієї із луцьких лікарень.

Після цього патрульні надали автомобілю супровід до міста Луцька. Однак, як з’ясувалося після приїзду, в машині перебувала не його дружина і жінка насправді не почувала себе погано.

На 36-річного водія винесли постанову за фактом вчинення адмінправопорушення за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та постанову за неправдиве повідомлення працівникам поліції за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні