Поліщук із Недопадом закупилися в підприємців луцького ринку. ФОТО

0
3
Поліщук із Недопадом закупилися в підприємців луцького ринку. ФОТО
Керівники Луцькради перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук зустрілися з активом підприємців, що переїхали зі Старого ринку на "Новий", аби вислухати проблеми, пропозиції та прохання щодо активізації роботи ринку. Заодне посадовці й скупилися на Новому ринку.

Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці Ігор Поліщук.

За його словами, підприємці просили в керівництва внести зміни в окремі міські та приміські маршрути, про облаштування зупинки громадського транспорту, пішохідного переходу та тротуару, а в перспективі – світлофорної розв‘язки біля території "Нового ринку".

"Частина прохань підприємців уже виконана, частину беремо до виконання й реалізуємо в найкоротші терміни", – запевнив Ігор Поліщук.

Розповів, що після зустрічі разом із Григорієм Недопадом закупилися овочами і фруктами на цьому ринку і закликав лучан по можливості також підтримати підприємців, які, за його словами, спокійно й порядно переїхали на Новий ринок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні