--> Краса під маскою: яка косметика дійсно потрібна під час карантину* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Краса під маскою: яка косметика дійсно потрібна під час карантину*

0
4
Краса під маскою: яка косметика дійсно потрібна під час карантину*
Мати чудовий вигляд необхідно завжди, зокрема й на карантині.
Можливо, туфлі на шпильці перетворилися на затишні капці, а замість ділового костюма, або елегантної сукні ви одягаєте «робочу піжаму». Проте це не означає, що можна розслабитися й припинити доглядати за собою. Навпаки, карантин змусив по-іншому подивитися на себе й оцінити власну силу волі в усіх сферах життя.

Погляньмо на ситуацію крізь призму не обмежень, а можливостей.

Що змінилося?



Волосся потребує фарбування, колір потьмянів, а відрослі корені наче яскрава пляма на голові. Що вже казати про нігті, які давно не «бачили» манікюру й педикюру. Епіляція залишилася в минулому, захопивши із собою мрію про бездоганно гладку шкіру та морський курорт з відкритим бікіні. Туди ж пішли марення про кератинове випрямлення волосся, а також про супермодні та мегаефективні косметичні процедури.

Бажання робити собі щоденний макіяж зникає зі швидкістю вітру, як і звичний нам режим. Замість усього цього — лише сильніше й сильніше розгоряється зітліла іска, наче можна трохи розслабитися, адже нас усе одно ніхто не бачить удома. А чоловік та діти мають любити нас такими, які ми є.

Нові щоденні ритуали краси



А тепер повернемося в реальність та нагадаємо собі, що ми, насамперед, — жінки! Дайте час волоссю, шкірі, нігтям «відпочити», потіште їх більше догладальними процедурами.

1. Обличчя. Обов’язковими є ранкові та вечірні процедури: очищення, тонізування, відлущування, зволоження й живлення — за допомогою кремів для обличчя (https://eva.ua/024-273-274/brnd-72976/kremy-lica/), патчей під очі, тоніка, гелю для вмивання, скрабу. 1–2 рази на тиждень тіште себе альгінатними та тканинними масками.

2. Тіло. Знайдіть 15 хвилин уранці, щоб прийняти контрастний душ, розігнати лімфу за допомогою сухої масажної щітки та зробити антицелюлітне обгортання. Догляд за тілом не візьме багато часу.

3. Волосся. Давно мрієте відростити його, але, на жаль, волосся довшає лише на 1 см за рік? Тоді зверніть увагу на наступні пункти:

- перед кожним миттям голови приділіть 5 хвилин для масажу голови;
- придбайте та використовуйте за призначенням ампули, сироватки для активації росту волосся та зміцнення коренів;
- робіть тривалі маски для інтенсивного зволоження та живлення;
- а найголовніше — геть термоінструменти, нехай волосся сохне природним шляхом.

4. Нігті. Нанесіть прозоре покриття з ефектом відновлення, лікування та зміцнення пошкодженої нігтьової пластини. Не забувайте втирати живильну олію в кутикулу, щоб нігті краще росли.

Уже за тиждень після введення у свій режим дня таких доглядальних процедур ви зможете легко відмовитися від щільного тонального крему, адже недоліки на обличчі зникнуть.

Нігті стануть міцнішими, волосся набуде неймовірного сяяння та густоти, а доглянута шкіра посилить упевненість у собі. Тепер, замість яскравої помади, вашою найкращою прикрасою стануть білосніжна усмішка та гарний настрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні