У Луцькому парку камери зафіксували компанію хлопців і дівчат, які вкрали крісла-мішки. ВІДЕО

0
1
У Луцькому парку камери зафіксували компанію хлопців і дівчат, які вкрали крісла-мішки. ВІДЕО
Встановлені та налаштовані камери відеоспостереження в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки дали перший результат. Камери зафіксували порушників.

Про це інформують на сторінці департаменту муніципальної варти Луцькради.

Вночі, 23 серпня, в проміжку між 03.45 та 04.15, компанія молодиків у кількості 7-ро хлопців та 4-ро дівчат, здійснила крадіжку крісел-мішків для сидіння, біля кафе «Луцька Венеція». На камерах відеонагляду було зафіксовано правопорушення.

Диспетчером було повідомлено суб’єкта господарювання про вказаний факт та надано відеоматеріали. Також матеріали будуть переданв і правоохоронним органам для встановлення осіб, що вчинили крадіжку в парку.

Лучан, які впізнають осіб на відео – просять повідомити департамент муніципальної варти Луцької міської ради на лінію «Група швидкого реагування» за телефонами: 066 1021 102 та 067 0000 679, а також на лінію «102».





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні