Як обживаються підприємці на Новому ринку у Луцьку. ВІДЕО

0
-2
Як обживаються підприємці на Новому ринку у Луцьку. ВІДЕО
Новий ринок у Луцьку росте й розвивається. Більшає торговельних яток та покупців. Днями з підприємцями, які переїхали на нове перспективне місце, зустрілися представники міської влади.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», передає ІА Волинські новини.

"І діставатися зручно, і ціни не кусаються", – каже постійний покупець Нового ринку Юрій.

А підприємиця Ірина, яка торгує на ринку овочами та фруктами, запевняє, що з кожним днем їй тут подобається все більше.

«Це я перевезла зі Старого ринку, – каже вона. – Мені тут дуже подобається. Ми тут обжилися, нормально все. Аби нам покупців і транспорт».

Її колега Леся торгує на Новому ринку одягом з кінця червня. Розповідає, що кількість покупців залежить від дня тижня. Жінка сподівається, що коли ходитиме більше транспорту в цей район, то й клієнтів буде більше.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук разом із першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом днями відвідали підприємців ринку і навіть скупилися там.

Ігор Поліщук каже: поступово розв’язуватимуть усі проблеми продавців. Додадуть приміські та міські маршрути громадського транспорту, облаштують додаткову зупинку, в перспективі зроблять і світлофорну розв’язку.



«Перш за все хочу подякувати підприємцям, які спокійно, порядно переїхали на Новий ринок, які звільнили територію, – зазначив він. – І я вважаю, що приклад із них мають взяти всі інші підприємці, які сьогодні залишаються на Старому ринку. Що більше підприємців переїде – то швидше й потужніше він запрацює. Деякі маршрути вже рухаються повз Новий ринок, деякі ще будуть. Окрім того, це зупинка громадського транспорту – облаштування посадкової платформи та пішохідний перехід навпроти ринку».

Ігор Поліщук додає, що для підприємців Нового ринку міськрада домагатиметься і продовження пільгового періоду оплати за оренду – 50% до кінця року. Вже наступного року відремонтують і покриття тротуару навпроти ринку, щоб покупці могли комфортно йти на закупи і пішки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні