Волинське місто має ризик опинитись у червоній зоні: мешканців просять дотримуватись правил карантину

0
1
Волинське місто має ризик опинитись у червоній зоні: мешканців просять дотримуватись правил карантину
Зважаючи на динаміку поширення коронавірусу у Володимирі-Волинському, міський голова Петро Саганюк звернувся до володимирчан, зокрема й до керівників установ і закладів, які працюють в умовах карантину, з проханням неухильно дотримуватись його норм: не забувати про масковий режим, безпечну дистанцію між людьми, дезінфекцію у приміщеннях.

Про це йдеться на офіційному сайті міста.

У зверненні мера йдеться про те, що епідемічна ситуація у місті є нестабільною.

"Володимир-Волинський, який ще тиждень тому був у “зеленій” зоні поширення коронавірусу, опинився тепер у “помаранчевій” і за показниками близький до “червоної” зони. Від початку епідемії у Володимирі та районі зареєстровано 355 випадків захворюваності на коронавірус, з яких 228 – у жителів міста. Медики б’ють на сполох, адже відділення територіально-медичного об’єднання щодня заповнюються новими пацієнтами із підозрою на коронавірусну хворобу і якщо їх кількість ростиме такими темпами – будемо змушені розгортати додаткові приміщення для хворих", – зазначив міський голова.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України продовжив адаптивний карантин щонайменше до 31 жовтня. Україну продовжать ділити на чотири зони за рівнем поширення хвороби. Ми повинні спрямувати всі зусилля, щоб наше місто могло жити нормальним життям.

Мер Володимира звернувся до керівників підприємств, організацій, установ всіх форм власності, підприємців з розумінням поставитись до ситуації. "Від нас з вами залежить, як на практиці будуть виконуватись карантинні заходи, як ми разом зможемо попередити поширення коронавірусу у Володимирі-Волинському", – акцентував він.

До батьків звернувся із проханням застерегти дітей від відвідування велелюдних заходів, контролювати їх місцезнаходження, зазначивши, що керівники навчальних закладів міста вже відпрацювали різні можливості організації навчання учнів для того, щоб не наражати їх на небезпеку.

До володимирців звернувся уникати зборів та місць масового скупчення людей, без особливої потреби відмовитися від поїздок громадським транспортом, за можливістю залишатися вдома. А у разі виникнення захворювання – не зволікати та повідомити про це сімейного лікаря.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні