Хто з школярів безплатно їстиме у луцьких школах

0
0
Хто з школярів безплатно їстиме у луцьких школах
Понад одну тисячу дітей пільгових категорій харчуватимуться безкоштовно у школах обласного центру Волині.

Про це стало відомо 28 серпня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради, пише ІА "Волинські новини".

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про організацію та норми видатків на харчування учнів закладів загальної середньої освіти на І семестр 2020-2021 навчального року, який підготовлений відповідно до законодавства та місцевих програм.

Так, безкоштовним харчуванням необхідно забезпечити 119 дітей з категорії «діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування», 769 дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», 182 дитини, батьки яких здійснюють заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, 78 дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, 131 дитина з числа внутрішньо переміщених осіб, 220 дітей комунального закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради».

Відтак, виконкому встановив на перший семестр 2020-2021 навчального року безкоштовне харчування учнів та затвердити грошові норми видатків на його організацію для дітей вищевказаних категорій у розмірі 25 гривень в день на одну дитину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні