--> Після поїздки на Світязь відомий телеведучий захворів на коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Після поїздки на Світязь відомий телеведучий захворів на коронавірус

0
-9
Після поїздки на Світязь відомий телеведучий захворів на коронавірус
Відомий телеведучий Костянин Грубич "підхопив" коронавірус. Припускає, що міг заразитися у поїзді під час поїздки на Шацькі озера.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці, пише "Конкурент".

Як розповів Костянтин, впродовж відпочинку на Шацьких озерах у всій родині сталася, як думали спершу, застуда.

"Почала донька Влада – чотири дні сильно боліло горло і нежить. Потім занедужала дружина Світлана – горло, температура 38,2, головний біль, кашель. Син Ярослав почав кашляти, але без температури, на оці проявився кон’юктивіт, боліла голова. Мені два вечори було зле, температура була не вище 37,2, кашлю не було, голова боліла і спину ламало – я думав, що обпікся, доки ходив в озері по 200 метрів до глибини. Словом, ми вирішили – ГРВІ, бо перепади нічної і денної температур на Світязі сягали 20 градусів. Лікувалися по-похІдному: пили чаї, збивали температуру, і за кілька днів все минуло. Начебто. Вже у Києві повторно затемпературила Світлана. Їй було кілька днів ой як негарно: кашель, ознаки гаймориту, плигання температури. Пік припав на вихідні, коли сімейний лікар недосяжний. Зле було і Ярославу: посилився кашель і запалення на оці. У нас все ж побував терапевт, прослухав усіх, нічого серйозного у легенях не почув, але ПЛР-тести порадив здати. Знаючи, що завтра на роботу, ми з донькою скористалися страховкою і здали тести. Результати отримали різні – Влада не має коронавірусу, я – навпаки", – розповів телеведучий.

Згодом коронавірус підтвердили й у дружини. У сина – нічого не виявлено.

"Себе відношу до тих, хто хворіє майже безсимптомно. Зазвичай я на головний біль, легке підкахикування і невисоку разову температуру не звернув би великої уваги. От зараз нічого не відчуваю, окрім поодиноких симптомів легкого кашлю та морального дискомфорту від усвідомлення, що псую державну статистику", – пояснив Грубич.

І наголосив, що ставити крапку в цій історії зарано.

"Насправді коронавірус не вигадка і не чиясь забаганка збагатитися і налякати усіх. Це реальність, яка рано чи пізно торкнеться кожного. Шукати причини виникнення болячки саме у мене – Шерлок Холмс запариться. Бо контактів різних було багато, при цьому ані масок, ані соціальної дистанції ніхто з моїх близьких не уникав. Найбільша вірогідність зараження – поїздка у поїзді. Купували квитки як на двох у купе, а насправді зустріли там сусідів, їхали у вщент заселеному вагоні. Симптоми застуди проявилися саме через 7-8 днів після тої поїздки. Ну то таке, вже нічого не зміниш. Нам. А комусь ще можна запобігти хворобі: дотримуйтеся усіх карантинних вимог, обробляйте руки, носіть маски і не будьте легковажними. Бо не всім пощастить перенести нову хворобу легко і без наслідків. Знайте цю інформацію. Наша історія – як аргумент бути пильними", – зауважив телеведучий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні