Крав і продавав: на Волині затримали серійного викрадача велосипедів

0
-6
Крав і продавав: на Волині затримали серійного викрадача велосипедів
Волинські правоохоронці встановили причетність зловмисника до вчинення 18 крадіжок велосипедів на території області. Йому загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У вчиненні кримінальних правопорушень обґрунтовано підозрюється раніше судимий 39-річний житель Києва, котрий тимчасово мешкав на Волині. Оперативники встановили його причетність до скоєння 8 крадіжок у Луцьку, 8 у Рожищенському районі та 2 крадіжок у Луцькому районі.

Зловмисник перед крадіжкою фотографував велосипеди та виставляв на продаж у мережі Інтернет. Коли потенційний клієнт з’являвся – чоловік викрадав двоколісного та продавав. Більшу частину викрадених велосипедів вилучили.

Затриманому слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана із проникненням) Кримінального кодексу України. Нині підозрюваний перебуває у СІЗО.

До слова, зловмисник причетний до вчинення крадіжки із храму у Луцьку на майже 50 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні