Шмигаль вважає, що українці самі собі повинні забезпечувати пенсії

4
-3
Шмигаль вважає, що українці самі собі повинні забезпечувати пенсії
Глава Кабінету міністрів України Денис Шмигаль зазначив, що з огляду на наявні в державі фінансові ресурси громадяни України самостійно повинні забезпечити собі пенсії.

Про це повідомляє Волинь Info.

Згідно з його заявою, створення фондового ринку для бізнесу та фізичних осіб є пріоритетом для уряду української держави.

Шмигаль також заявив:

«Нам потрібно створити Фондовий ринок для бізнесу та фізичних осіб на території України. Саме тому цей ресурс, який ми шукаємо ззовні, а в Україні лежать мільярди доларів. З цієї причини це є пріоритетом. Ми будемо займатися цим».

Крім того він зазначив, що з урахуванням наявних в державі фінансових ресурсів українці самостійно повинні забезпечити собі пенсії.

Денис Шмигаль додав:

«Реально розуміючи демографічний прогноз розвитку України, я розумію, що для більшості тих, хто сидить в цьому залі, сучасна пенсійна система не зможе забезпечити пенсію, навіть тисячу гривень. Ми зобов’язані перейти на накопичувальну ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПРАВИЛЬНА ІДЕЯ !!!!! шмигаль і ко повинні самі собі заробляти зарплату і пенсію У ВІЛЬНИЙ ВІД РОБОТИ МІНІСТРОМ ЧАС
Відповісти
Тодi податки не треба сплачувати.
А тому недополяка зi львова та його командi каструваня , що б не плодились.
Відповісти
Накопичувати з мінімальної зп?
Відповісти
Тоді податки в ПФ відмінити.
Та "зелена влада" вже жодних обовязків перед народом не хоче мати, і тоді напрошується, -" А для чого така влада, і навіщо її утримувати? "
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні