Ольга Фреймут розповіла як поборола коронавірус

0
-3
Ольга Фреймут розповіла як поборола коронавірус
23 серпня Фреймут отримала позитивний тест на COVID-19, хоча й зазначила, що не знає, де і як захворіла. Повідомлення про це вона опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

"Друзі, я поборола COVID... Навіть не віриться. Вдячна всім за підтримку. Рідним - за любов і турботу", - написала вона.

Також Фреймут розповіла про перші симптоми хвороби.

"Все почалося з сильного головного болю, який не могли загасити навіть сильні таблетки. Одну ніч я не змогла заснути ні на хвилину, тому що до мігрені додалися болі в плечах.

Здавалося, лежу під колесами вантажівки. Думала - через тренування. Згодом до цих болів почало викручувати і пекти ребра. Піднялась температура. Я відразу ж записалася на

тест", - написала вона, додавши, що вже після отримання позитивного результату тесту перестала відчувати запахи.

За словами телеведучої, Їсти не могла декілька днів - пила багато води і вітамін С. А коронавірусна хвороба "виснажує душу" і "занурює в апатію".

"Найстрашніше в коронавірусі - його підступний індивідуальний підхід. До когось він м'який, комусь - фатальний. ⠀
Мені пощастило, але я прошу вас не приміряти мою історію на себе; не обманювати себе - і якщо є сумніви, звертатися до лікаря", - порадила Фреймут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні