Банани з кокаїном: прикордонники виявили у фруктах наркотиків на $17 млн. ФОТО

0
0
Банани з кокаїном: прикордонники виявили у фруктах наркотиків на $17 млн. ФОТО
У морському порту «Південний» правоохоронці вилучили понад сто кілограмів кокаїну — це приблизно на 17 мільйонів доларів. Наркотики намагалися ввезти в контейнері з вантажем бананів, який прибув на судні з Республіки Еквадор.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

У контейнері правоохоронці виявили 100 розфасованих брикетів з кокаїном, загальною вагою приблизно 112 кілограмів. Вартість вилучених наркотиків, за даними правоохоронців, на тіньовому ринку становить понад 17 мільйонів доларів.

Операцію прикордонники проводили разом зі Службою безпеки України, прокуратурою та митницею.

Наркотики часто намагаються перевезти з фруктами, бо вони швидко псуються. Це дозволяє прискорити митний огляд контейнерів. Відтак буває, що співробітники порту не встигають досконально перевірити всі контейнери, не ризикуючи товаром. Тож наркоторговці сподіваються, що наркотики вдасться провезти непоміченими.

У квітні минулого року правоохоронці затримали 300 кілограмів героїну. Цього вистачило б на майже п’ять мільйонів разових доз. За цінами чорного ринку вартість такої партії сягає 25 мільйонів доларів. А незадовго до того, наприкінці березня, вилучили ще одну рекордну партію героїну — 500 кг.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні