--> Волинські медики отримали чергову партію спеціалізованих «швидких» для пацієнтів з Covid-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські медики отримали чергову партію спеціалізованих «швидких» для пацієнтів з Covid-19

0
5
Волинські медики отримали чергову партію спеціалізованих «швидких» для пацієнтів з Covid-19
Провідний український виробник автомобілів швидкої медичної допомоги ТОВ "Автоспецпром" передав Волинському обласному центру екстреної медицини та медицини катастроф дві нових "швидких" типу В, призначених для транспортування хворих з важким перебігом захворювання на Covid-19.

Про це інформує Волинь UA.

Вироблені на базі потужних Peugout Boxer, ці машини повністю відповідають всім вимогам Державного стандарту України (ДСТУ) 7032 – "Автомобілі швидкої медичної допомоги та їхнє устаткування".
Зокрема, забезпечені обладнанням дихальної підтримки – системою подачі кисню, аспіратором тощо. Завдяки цим та іншим засобам, наявним в нових автомобілях, волинські медики зможуть надавати своїм пацієнтам всю необхідну допомогу та безпечно перевозити їх до медичних установ.

"Це вже друга партія автомобілів швидкої допомоги, яку ми постачаємо Волинському центру екстреної медицини та медицини катастроф за останні кілька тижнів. Тепер ще більше лікарів зможуть працювати на "швидких" з сучасним обладнанням високої якості, – зазначив заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін. – Так само як і минулого разу, закупівля відбулася за спрощеною процедурою. Ціна залишилась незмінною – нижче середньої вартості "швидких" такого типу на платформі Prozorro".

Як вже повідомлялося, наприкінці серпня ТОВ "Автоспецпром" передало КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Волинської обласної ради три нові автомобілі швидкої допомоги для перевезення хворих з важкою формою перебігу Covid-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні