--> Якою буде погода в Україні на початку тижня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якою буде погода в Україні на початку тижня

0
0
Якою буде погода в Україні на початку тижня
Погода на початку тижня в Україні буде теплою та без опадів, вітер північно-західний, північний, 5-10 метрів за секунду.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

14 червня температура вночі становитиме 9-14°, а вдень від + 22 до +27 градусів, уа Закарпатті та у південних областях до +29°. У Києві без опадів, вдень очікується 24-26°.

15 вересня в Україні дощів не прогнозують. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14 градусів вище нуля, а вдень 22-27°.

У Києві теж без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі до +14 градусів, а вдень 24-26.

У Луцьку сьогодні без опадів температура вдень 23-25, а вночі +10-12.

Що цікаво

Перший день осені у столиці став найспекотнішим за понад століття.

За останні 30 років температура повітря в країні підвищилася, а кількість опадів зменшилась. Найтепліше стало в Києві та Чернігові, найменше температура піднялася в Ужгороді.

Науковці прогнозують підвищення щорічної глобальної температури в найближчі п'ять років в 1,5 рази, ніж у доіндустріальні часи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні