ЄС категорично заперечує результати "виборів" в Криму

2
6
ЄС категорично заперечує результати "виборів" в Криму
Будь-хто обраний на організованому Росією голосуванні у Криму, не буде визнаватися як представник цих територій, які є частиною України, наголосили в ЄС. Про це йдеться в дописі УНІАН.

Європейський Союз заявив про невизнання результатів так званих місцевих та регіональних «виборів», проведених Росією 13 вересня на території тимчасово окупованих Криму і Севастополя. Про це йдеться у заяві представника ЄС, оприлюдненій на сайті Європейської служби зовнішніх справ. У заяві вказується, що регіональні та місцеві вибори відбулись у РФ 13 вересня, і так звані «губернаторські вибори» відбулися також у тимчасово окупованому Росією Севастополі.

«Європейський Союз не визнає незаконну анексію Криму та Севастополя Російською Федерацією та не визнає, таким чином, проведення виборів на Кримському півострові. Будь-хто, хто обраний на організованому Росією голосуванні на Кримському півострові і претендує представляти Крим і Севастополь, не буде визнаватися Євросоюзом як представник цих територій, які є частиною України.

Європейський Союз залишається непохитним у підтримці територіальної цілісності та суверенітету України», - наголошують в ЄС. «Вибори» в окупованому Криму 13 вересня у тимчасово окупованому Криму був основним днем голосування на так званих «виборах» «губернатора Севастополя» і «довиборах» «депутатів» до так званих «державної ради Республіки Крим» та «Сімферопольської місцевої ради».

У відповідь МЗС України закликало світову спільноту розширити санкції проти Росії. У МЗС висловили рішучий протест і засудили протиправну організацію і проведення так званих «виборів». «Проведення Російською Федерацією псевдовиборів на територіях Автономної Республіки Крим та м. Севастополь є нелегітимним, а їх результати не матимуть жодних юридичних наслідків», - сказано у заяві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши соотечественники искал как уехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/novosti/skolko-ukraincev-v-polshe-2017.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/novorichni-malyunki-na-2018-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/xto-podaye-elektronni-deklaraci%d1%97-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-na-2018-rik-u-sichni-zi-svyatami-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні