До зими фонтан на Театральному майдані Луцька точно відкриють

2
0
До зими фонтан на Театральному майдані Луцька точно відкриють
На Театральному майдані Луцька тривають роботи з облаштування нового сухого фонтану замість «корита». На сьогодні фахівці завершили бетонні роботи.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк.

Раніше радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що фонтан на Театральному майдані завершать до Дня Луцька. Вартість робіт – 12,5 мільйона гривень.

За словами Віктора Гуменюка, завершити роботи раніше не вдалося через низку форс-мажорних обставин, зокрема, карантинні обмеження та оскарження трьома учасниками рішення тендеру в Антимонопольному комітеті. Тому договір з переможцем підписали лише у травні, а не як планували в березні, кошти на реалізацію проєкту також отримали наприкінці травня.

«На сьогодні бетонні роботи закінчені, хоча саме розбирання бетонного «корита» фонтану мало тривати 3 місяці. Цього тижня почнеться монтаж обладнання», - сказав очільник «Луцькводоканалу».

Не передбачали й благоустрій навколо фонтану, адже попередньо відповідні роботи планували здійснити в рамках реконструкції Театрального майдану, тому на сьогодні триває коригування проєкту.

Так, біля водограю хочуть встановити багаторівневі лавки.
«Говорити, що відкриття буде під якусь дату - недоцільно. Якщо не виникатиме форс-мажорів, у межах місяця фонтан зроблять. Він буде дуже цікавим, насамперед з точки зору локації, бо амфітеатр складний», - додав Гуменюк.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розсмішили) Пропоную запустити на Новий рік. Якщо канєшно морозу не буде)))
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/yakogo-chisla-bude-pravoslavna-pasxa-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/ekonomichniy-prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-serpnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-dlya-raka-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/xto-podaye-elektronni-deklaraci%d1%97-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-podyaki-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні