На ЗАЗі випускатимуть Renault Arkana. Вже відомі ціни на новинку

2
-2
На ЗАЗі випускатимуть Renault Arkana. Вже відомі ціни на новинку
Однією з топових автомобільних тем останніх днів стала новина про запуск виробництва на ЗАЗі. Офіційно було оголошено про те, що в Україні стартує виробництво автомобілів Renault Group.

За інформацією журналістів цією моделлю стане Renault Arkana. Це купе-кросовер (хоча за класичною класифікацією швидше ліфтбек) побудований на новій платформі Global Access, повідомляє Автотема.

Довжина Renault Arkana - 4545 мм, а колісна база 2721 мм, що можна порівняти з такими моделями, як KIA Sportage і Toyota RAV4. Так що конкуренція в цьому класі стане ще жорсткішою. У тому числі і цінова!

Початкова ціна Renault Arkana буде близько 16 900 $ (приблизно 470 тис. грн.) Це базова комплектація з атмосферним двигуном 1.6 (114 к.с., 156 Н / м) на “механіці” і з моноприводом. Також для кроссовера буде доступний і повний привід і коробка варіатор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таврію відновіть, зробіть з неї електрокар.А та ціна яку озвучили не для наших реалій.
Відповісти
те що зібране кривими українськими руками, довго їздити не буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні