--> У яких волинських селах відключать газ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У яких волинських селах відключать газ

0
1
У яких волинських селах відключать газ
17 вересня в зв’язку з заміною газового обладнання у селах Бірки та Вітуле Любешівського району відключать газопостачання з 08:00 год до 17:00 год. Про це інформують на сайті Любешівської громади.

У селі Бірки мешкає 335 абонентів, а у Вітуле – 62 абоненти, загальна кількість – 397 абонентів.

В ході робіт виконають заміну газового обладнання (ШРП). Це дозволить покращити надійність системи газопостачання та підвищити безпеку використання газу у побуті.

"Виходячи з помешкання перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу у побуті!", – йдеться в повідомленні.

Відновлять газопостачання 17 вересня, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях та відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ "Волиньгаз Збут" та плату за розподіл (доставку) природного газу АТ "Волиньгаз".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні