--> В Україні викрили підпільні порностудії, які заробляли мільйони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні викрили підпільні порностудії, які заробляли мільйони

0
0
В Україні викрили підпільні порностудії, які заробляли мільйони
У Херсоні вранці 16 вересня викрили дві онлайн-порностудії та розпочали кримінальні провадження за фактами розповсюдження порнографії та створення місць розпусти.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Херсонській області, пише УНН.

«Троє уродженців Дніпропетровської області організували на двох орендованих квартирах в Херсоні онлайн-порностудії. До участі в зйомках зловмисники залучили понад 20 дівчат віком від 18 до 27 років. Через різні інтернет-сайти «моделі» здійснювали в режимі онлайн відеотрансляції відвертого та порнографічного змісту», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що під час обшуків за адресами веб-студій поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, веб-камери, гроші в сумі близько 200 тис. грн та сексуальні іграшки.

«За онлайн відеоконтент порнографічного змісту організатори отримували від відвідувачів сайту чималу грошову винагороду. Заробіток «актрис» був від 40 до 50% від цієї суми. Загалом місячний прибуток веб-студій – близько мільйона гривень», – повідомили в поліції.

Нині триває досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ч.3 ст.301 Кримінального кодексу України «ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» та ч.3 ст.302 ККУ «створення або утримання місць розпусти і звідництво». Вирішується питання про оголошення організаторам порностудій підозри в скоєні цих злочинів та обрання їм запобіжного заходу. Правопорушникам загрожує до 7 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні