"Перевозити АТОвців нам неприбутково", — ОДА прокоментувала скандал

2
2
"Перевозити АТОвців нам неприбутково", — ОДА прокоментувала скандал
На Волині під час карантину почастішали випадки відмови у пільговому перевезенні учасникам АТО. У ОДА аргументують це нерентабельністю. Про це повідомляє "Конкурент".

Ситуацію в ефірі програми "Тема дня" прокоментувала начальниця управління транспорту та інфраструктури облдержадміністрації Наталія Остапкович.

"Ситуація щодо лімітів не дозволяє перевізникам влаштовувати відмови. Пільговий проїзд ніхто не скасовував, і він має виконуватися повною мірою тим категоріям, яким це законодавство передбачено. Безпідставна відмова у перевезенні тягне за собою відповідальність", – наголосила вона.

Також, із її слів, в кожному договорі між ОДА та перевізником одним із пунктів передбачене пільгове перевезення, відповідно до законодавства.

Водночас Андрій Омельчук, керівник обласного відділу Міністерства у справах ветеранів України, наголосив, що останнім часом випадки відмови у перевезенні учасникам АТО почастішали. Він додав, що військові дуже обурені щодо такого і обіцяють: питання просто так не залишать.

Як відомо, це питання вже порушувала психолог Олена Звєрєва. До того ж 13 вересня на Луцькій автостанції № 1 відбулась акція на захист прав пільгового перевезення. Рух автобуса "Луцьк-Луків" атовці блокували з 15:00 до 18:00 години. Учасники акції вимагали поспілкуватися з перевізником, який надає послуги за цим маршрутом, а також побачити додаток договору, у якому йдеться про пільгове перевезення.

Згодом Звєрєва повідомила на своїй сторінці у фейсбуці, що питання вирішили. Проте 17 вересня "Нескорена" волинянка, учасниця АТО Майя Москвич не змогла придбати на луцькій автостанції пільговий квиток до Львова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдиний вихід_зацідити в рило баризі,який відмовляється везти ветерана АТО. А розумна влада давно б
звільняла негайно з роботи і зобов"язала військкомати відразу відправляти на "передок".
Відповісти
А якщо солдати відмовляться стояти там-на лінії фронту, що буде з вашою "вигодою"?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні