Українці в соцмережах підняли скандал через шкільний підручник

2
-2
Українці в соцмережах підняли скандал через шкільний підручник
Один з грубих ляпів стосується віку столиці України: Київ нібито був заснований лише в 19 столітті. Про це повідомляє Кореспондент.

У ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що українських школярів вчать, ніби Київ був заснований в 19 столітті. Цю та інші грубі помилки виявили в українському підручнику для третіх класів "Літературне читання". Разом з тим, скандальний підручник був виданий ще в 2013 році і до цих пір помилку, мабуть, не помічали.



Так, в підручнику написано, що столиця України заснована в 19 столітті. Також значно "помолодшали" історичні пам'ятники. Наприклад, Софійський собор і Києво-Печерську лавру також віднесли до 19 сторіччя. Відповідні помилки знайшли на 139 сторінці книги.

Головним автором підручника і автором скандального матеріалу про Київ виступила Ольга Хорошковська. Вона є доктором педагогічних наук, співробітницею Інституту педагогіки. В її арсеналі безліч отриманих премій в сфері освіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перевірка хохлів на вшивість і уважність як і президент клоун
Відповісти
Щось останнім часом забагато "ляпів" в освіті стало з'являтися. Напевне через те що немає відповідальності!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні