Кросівки «з минулого», настав час поповнити свій гардероб

1
9
Кросівки «з минулого», настав час поповнити свій гардероб
Зараз в моду повертаються бунтарські 90-ті та 2000-ті роки. І звичайно ж, це віяння повернуло нам кросівки «з минулого». Зараз в бутиках і спортивних магазинах можна побачити давно забуті інтерпретації всім відомих моделей. Для тих, хто ще не встиг прикупити хайпові кросівки в свій гардероб, ми підготували унікальну добірку моделей, на які точно слід звернути свій погляд.

І перша пара про яку ми поговоримо, є візитною карткою бренду New Balance вже багато років. Історія пари бере свій початок в далеких 80-х роках, і перший кому вдалося відчути на собі комфорт і різноманіття кросівок є Дік Бердслі. Саме він отримав срібло в бостонському марафоні 1982 року в цих снікерах червоного кольору. Вже здогадалися, що за пара? Ну звичайно ж, New Balance 574. Неймовірна популярність кросівок здебільшого полягає в якісних характеристиках, а саме м'якості, зручності, неймовірній амортизації, а також стабілізації стопи.



Тепер мова піде про самого олдскульного виробника взуття - Saucony і його знамениту модель, яка прийшла до нас ще з 1981 року - Jazz. У той же час снікери викликали фурор на ринку бігових кросівок і допомогли компанії вписати своє ім'я в список світових популярних брендів, таких як Nike і аdidas. Лаконічний дизайн і неймовірна зручність - є візитною карткою даного виробу.



Наступну модель adidas Samba можна з легкістю віднести до культових екземплярів всій індустрії взуття. Вони побачили світ ще в 1950 році, проте всесвітнє визнання отримали лише на футбольній ниві. Після чого зародилася мода у футбольних уболівальників Англії 70-х років на саме таке взуття. Тепер їх можна зустріти в усіх офіційних магазинах виробників і мультибрендових бутиках.



І наостанок згадаємо про модель, яка названа на честь літака президента США - Nike Air Force 1. Спочатку кросівки були створені для гравців в баскетбол і тільки потім стали надбанням повсякденного життя. За основу снікерів були взяті трекінгові черевики, які відрізняються своєю міцністю, практичністю і зручністю. Їх можна дійсно назвати довговічними і практичними. Сподіваємося, що у вашому гардеробі є хоча б одна така модель, якщо ж ні, Ви знаєте що робити.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрый день.

Я специалист по размещению публикаций на различных вебсайтах.

Я хотела бы вам предложить взаимовыгодное партнерство. Перед тем, как сделать первые шаги, я создала опросник, который предназначен для того, чтобы детализовать всё полностью подробности партнерства: https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17

Опросник не длинный, занимает не больше 3 минут. Персональные отклики позволят поторопить наше сотрудничество да и прояснить полную информацию.

Предварительно большое спасибо за заполнение опросника, и еще надеюсь на продуктивную совместную работу.

В том случае, если у вас присутствует другие моменты по поводу опросника либо чего-то иного, не стесняйтесь контактировать со мной по адресу mypartner@hellopartners.ru

С уважением!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні