Коханець-«альпініст» ліз на 16-ий, а застряг на 11-му поверсі. ФОТО

0
-9
Коханець-«альпініст» ліз на 16-ий, а застряг на 11-му поверсі. ФОТО
Заради коханої на 16-й поверх газопроводом — на це наважився один із мешканців Дніпра.

Втім, такі дії громадянина не залишилися непоміченими — на спецлінію 102 надійшов виклик близько 1-ї години ночі.

Коли патрульні прибули на місце події вони виявили чоловіка, який висів на трубі газопроводу і тримався за кондиціонер. Охоронці порядку одразу викликали бригаду ДСНС.

Під час спілкування поліцейські вмовили громадянина не наражати своє життя на небезпеку і не лізти вище. 29-річний чоловік самостійно зліз донизу і пояснив свої дії тим, що непокоївся за кохану жінку, у якої виник конфлікт із колишнім чоловіком.



Вона не відповідала на дзвінки. Тож він, аби впевнитися, що їй нічого не загрожує, вирішив дістатися до коханої газопроводом, оскільки конс'єрж будинку його не пропустила, повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Від медичної допомоги чоловік відмовився. Його речі, залишені на підвіконні 7-го поверху, дістали рятувальники за допомоги драбини.



Патрульні доставили закоханого додому, передали рідним та провели профілактичну бесіду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні