Директор дитячого табору зґвалтував 11 дівчаток

0
1
Директор дитячого табору зґвалтував 11 дівчаток
У Львові керівник молодіжного табору спокусив і зґвалтував 11 дівчаток у віці від 11 до 14 років. Маніяка було затримано, і слідчі повідомили 46-річному чоловікові про підозру. Про це повідомляє РБК.

Злочинцеві загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Про це передали в прес-службі поліції Львівської області.

Відзначається, що для викриття зловмисника правоохоронці виконали колосальну роботу. Було опитано всіх жертв насильника. Багато постраждалих взагалі не хотіли згадувати ці жахливі події.

Проте слідчим для оголошення підозри вдалося зібрати достатню в скоєнні одинадцяти злочинів доказову базу, розповів глава поліції області Василь Віконський.

Як стало відомо, підозрюваний організував і став керівником дитячого табору. Табір цей не був офіційно зареєстрованим. Однак батьки, не підозрюючи нічого лихого, відправляли туди своїх дітей на відпочинок та оздоровлення. Дорослі не здогадувалися, що там орудує педофіл-насильник.

Перші факти розбещення і зґвалтування датуються 2005 роком. Тільки зараз правоохоронці розкрили страшні злочини, які відбувалися в таборі. Його назву поліцейські не оголосили.

Чоловікові інкримінують скоєння кримінальних злочинів, передбачених ч.1 і ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх), ч.4 ст.152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) і ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) КК.

На даний час досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні