59 кримінальну справу порушила Генпрокуратура проти Порошенка

7
-7
59 кримінальну справу порушила Генпрокуратура проти Порошенка
Як повідомляється в матеріалах справи, Петро Порошенко, перебуваючи на посаді президента «зловживав своїм становищем з метою отримання неправомірної вигоди.

А саме: в змові з чиновниками з міністерства фінансів організував отримання кредиту в державному «Укрексімбанку» для заводу «Кузня на Рибальському» на суму в 528,98 млн гривень ».

Справу відкрили через заяву юриста Каріни Микитян.

У 2020 цьому міністерство фінансів виплатило за цим кредитом $ 3,6 млн. В свою чергу, завод «Кузня на Рибальському» відмовився погашати борг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво , а на теперішнього скільки заведуть, чи дасть "драла"?!
Відповісти
Так «ему же сорак два года, он нелох і некаму не должєн. Ітіть у ср@ку» - приміром така буде відповідь на звинувачення.
Відповісти
Порох - далеко, а в МРЕО і надалі вимагають(!) 200$ хабаря за посв. водія !
Відповісти
В сраці мав Порошенко сьогоднішнього ЗЕпрезидента і його весь апарат Генпрокуратури,СБУ,а Аваков свій чувак,який не здасть!!!!!!!!! Ось і вся правда про ситуацію з Порошенком. Порошенко хитрий жид,який давно побачив,які дибіли прийшли до влади,що ними можна маніпулювати до безкінечності.А саме головне,що БЕЗДАРІ,які ні на що не здатні.З цією владою нам піздєц підкрадається мєдлєнно но увєрєнно! Для "повного"щастя, залишилось їх вибрати на місцевих виборах.
Відповісти
Так ти розумієш, що наш місцевий луцький народець, незважаючи на кількість освіт, наявність робочого місця і власний достаток - знову готові віддати голоси «за майбутнє палиці/коломойського», зовсім не задумуючись над власним майбутнім. Просто люмпен, що прос#рає власне життя, життя оточуючих і країни вцілому
Відповісти
Згідний до_БЕЗКІНЕЧНОСТІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Я просто не знаю - що повинно статися, чи що портібно зробити, щоб люди почали думати?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні