94-річний телеведучий став рекордсменом у Інстаграм

0
-4
94-річний телеведучий став рекордсменом у Інстаграм
Один з найвідоміших у світі телеведучих і натуралістів - 94-річний сер Девід Аттенборо - 25 вересня в зареєструвався у соціальній мережі Instagram і побив рекорд актриси Дженніфер Еністон за часом, протягом якого на нього підписалися мільйон людей.

За три дні на Девіда Аттенборо підписалися понад 4,4 мільйона чоловік.

За даними Книги рекордів Гіннеса, акаунт Аттенборо зібрав мільйон передплатників за 4 години і 44 хвилини. Зірка серіалу "Друзі" в минулому році досягла такого результату за 5 години і 16 хвилин, пише likeinua.com.

Така популярність знайшла Девіда після випуску книги і документального фільму на Netflix під назвою "Життя на нашій планеті".

У фільмі телеведучий розмірковує про свою кар'єру, а також про погіршення стану навколишнього середовища і біорізноманіття на планеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні