Відреагував на відмову у нарахуванні пенсії: облив себе бензином та підпалив

3
0
Відреагував на відмову у нарахуванні пенсії: облив себе бензином та підпалив
На Тернопільщині з опіками госпіталізували чоловіка, який підпалив себе у Центрі зайнятості. Чоловік імпульсивно відреагував на відмову у нарахуванні пенсії. У потерпілого опіки 50% тіла.

Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, сьогодні, 28 вересня, близько 11.45 житель Гусятинського району прийшов до службовців районного центру зайнятості з проханням нарахувати пенсію.

Йому відмовили, оскільки чоловіку бракувало кілька місяців до передбаченого законодавством рівня стажу роботи. Відмова обурила чоловіка, вийшовши в коридор, він облив себе бензином та підпалив.

Працівники центру загасили полум’я, але вогонь встиг спричинити опіки близько 50% тіла потерпілого.

Бригада «швидкої» доставила чоловіка в лікарню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яий стаж???? Маю стаж 50 років і пенсію 2765 гр. Працюю далі щоб не здохнути. Молодь тікайте з цього дурдому
Відповісти
Поичому тут дурдом? Судячи зі стажу - значна частина Вашої трудової діяльності припала на срср. Тому і пенсію за той час мали б Вам платити совєти, або росія, як правонаступниця совєтів. Також в певній мірі Ви причасні до того стану справ, який нам доведеться виправляти. Кожен має те, чого досяг. Шкода, але це так. Наша організація платить щомісячно кілька десят тисяч грн в пенс фонд. Збирайтеся з однодумцями - ідіть до свого депутата на місцях чи у ВР, вимагайте. Вода камінь точить
Відповісти
а коли центр зайнятості став нараховувати пенсії?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні