Дворічний малюк, пошматований вівчарками, помер у лікарні

0
-7
Дворічний малюк, пошматований вівчарками, помер у лікарні
У Дніпрі помер малюк пошматований домашніми вівчарками.

Організм дворічного малюка не витримав глибоких ран, хоча напередодні лікарі констатували, що хлопчик має позитивну динаміку.

Цієї ночі він помер. Про це повідомляють волонтери, які опікувались дитиною.

Інцидент стався в Селідовому, Донецької області. Сім'я саме святкувала день народження малюка. Батько хлопчика не зачинив двері вольєру, а малюк вийшов сам надвір. Матір хлопчика знайшла його вже непритомним, коли того шматували дві вівчарки, повідомляє ТСН.

Дитину терміново доправили до Дніпра вертольотом, де йому провели надскладну операцію. У нього постраждала пахова зона - хлопчик втратив статеві органи і отримав пошкодження стегнової артерії.

Поліція почала розслідування обставин події і відкрила на батьків кримінальну справу за статтею 166 Кримінального Кодексу України "Злісне невиконання батьками своїх обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні