На Волині працівниця Укрпошти відмовилася обслуговувати клієнта. ВІДЕО

4
-4
На Волині працівниця Укрпошти відмовилася обслуговувати клієнта. ВІДЕО
До редакції звернулася уродженка Світязя з проханням опублікувати відео, на якому видно, що працівниця Укрпошти відмовилася обслуговувати її.

Про це пише Район Шацьк.

Жінка розповіла, через що виник конфлікт. Зранку працівниця установи запізнилася на роботу і людям, які очікували сказала, що обслуговувати людей поки не буде, бо має інші справи. За словами світязянки, після цього виник скандал. Працівниця пошти сказала, що не буде обслуговувати через те, що клієнтка образила її.

«Рівень обслуговування 21 століття. Укртелеком,начальниця відділення зв'язку села Світязь,щоб не обслуговувати клієнта,пообзивала,поображала,вирвала з рук телефон з відео та силоміць виштовхала за двері клієнтку,яка просто прийшла заплатити за інтернет.А де етика поведінки на робочому місці,або просто людяність? Незнаєте,що це таке?

Кому ж вигідно приймати на таку посаду людину без освіти та фаху? За 20 років інженерного стажу зустріла таке хамство тільки на батьківщині. Дякую,що без матюків. І як донести,що поводити себе так соромно?! А ще можна заробити адмінправопорушення,» - йдеться у зверненні.

Згодом начальниця відділення зв'язку викликала поліцію та заявниця каже, що не дочекалася приїзду поліцаїв, бо не хотіла слухати далі образи в свою адресу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж Україна. Тут це нормальне і звичне явище....
Відповісти
А що ви хочете, як учора в м. Чернівцях відбулось те саме з нашим президентом Зеленським В.О., коли останній перебував з візитом у Чернівецькій області. Люди його так "зустрічали", що аж гай шумів. Обматюкали так Зеленського, на чому світ стоїть, він бідолашний, скоро з охоронниками сів до автомашини і вони скоро встигли повтікати від людей. Ситуація така хамська по всій Україні. Люди злі, бо бідні, а ще й голодні та лихі.
Відповісти
Цариця в офісі. До речі мене не так давно мені довелося стикнутися з працівниками "Укрпошти" У відділенні два віконця, чотири працівники і шість клієнтів. В одному віконці стоїть таблиця - технічна перерва, в другому віконці поштарка обслуговує клієнта, а інші три щось обговорюють, поправляють товар на полицях, а черга стоїть і чекає, коли якась з них змилостивиться і поне обсуговування в другому віконці.
Відповісти
Я б таку тупу, хамовиту клієнтку теж би не обслуговувала
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні