Дмитро Глазунов: змінити систему - шокова терапія для луцької медицини

9
0
Дмитро Глазунов: змінити систему - шокова терапія для луцької медицини
Кандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса" Дмитро Глазунов розповів про плани реорганізації луцької медицини.
Перше. Скорочення чиновників управління охорони здоров'я Луцької міськради. Зекономлені кошти - на розвиток медицини.

Друге. З 1 січня 2021 року заборонити збір "благодійних внесків" з пацієнтів в медичних закладах.

Третє. Для поліпшення фінансування галузі створення комунального підприємства "Муніципальна аптека", прибуток від якої спрямувати для лікарні.

Четверте. Створити кардіоцентр на місці адмінкорпусу міської лікарні.

П"яте. Забезпечити чергування лікарів у всіх школах міста.
Усі ці питання я безрезультатно піднімаю роками. Тому хочу змінити систему. Перевести із комерційних рейок на державницькі. До речі, батьком цієї системи є ексначальник управління охорони здоров"я Луцької міської ради Федір Кошель, який і нині збирає ганебні" благодійні внески" в приватну "Муніципальну лікарняну касу", засновником якої є теж він.

Саме Кошель є ще й засновником приватної "Муніципальної аптеки" в міській лікарні, прибуток від якої іде в приватні кишені.

І сьогодні 70 - річний пенсіонер Кошель знову рветься до корита, йдучи в депутати Луцької міськради від партії "Сила і Честь".

То ж, думайте, лучани!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ФЕ !!!! яке воно дрібязкове і недолуге зате з амбіціями як у Цезаря
Відповісти
У цьому - весь Мітька. Його так душить ЖАБА з приводу чужих успіхів, що він готовий на все, заради знищення прогресу. До відома - саме Федір Кошель і допоміг мітяю створити ВОЛК (цікава абревіатура?). Безтолковий по життю глазунов - провалив цей проект. Тепер же він бажає просто рейдернути, що «мун.касу» , що «допоможемо собі». До речі - «злочинну діяльність» цих організацій неодноразово перевіряла, що прокуратура, що різні аудитори (з подачі того ж Мітьки). Порушень не знайдено. Що значить «вкрасти гроші» якщо вони - на рахунку мед.установи? Просто Мітяй судить по собі. Ще ж його «ноу-хау» - «згоряння» накопичених коштів пацієнта, якщо він не використав їх протягом року. От тобі і «Каєн» (хто не в курсі - позашляховик фірми «Порш»). Тому і бавиться «благодійник» іконами - зачатки совісті мучать, але ницість душі перемагає. Та Бог з ним. Подумайте самі - що далі? Ну наробить Дімон шухеру в медицині, покарає всі каси і зациклить на свій «ВОЛК» контроль за медичними фінансами. Подарує кожному лучанину (за благодійний внесок) по іконі чергової богоматері. Це діяльності - на два/три місяці. А що далі? Місто повинно розвиватися. Є прблеми очисних, транспорту, поточних ремонтів, ліфтів - тощо. А в нас на коні - «Мітька краса - Кошеля гроза». Ну це - смішно. Всього Вам доброго, лучани.
Відповісти
Найкраща система фінансування охорони здоров’я – це бюджетне фінансування без таких посередників, як Глазунов. Пандемія показала, що страхова медицина не здатна функціонувати в екстремальних умовах. Нехай цей хуєв реформатор скаже, які фінансові ризики поніс в умовах пандемії його так званий ВОЛК, чого не можна сказати про державну медицину? Хто може бачити систему розрахунків в Глазунова, персоніфікацію, куди і за що йдуть гроші. І який результат. Все глухо закрите на сім замків. Злодій , який вже багато років паразитує на грошових внесках. Сидів би тихо, як воша в кожусі, так ні. Брудний авантюрист! Це той випадок, коли курві мочись в очі, а вона каже, що це божа роса.
Відповісти
Ну бачите - Ви самі вказали на нездатність страховки впоратись з форс-мажором. В таких ситуаціях тільки держава здатна тримати ситуацію під контролем. В медстрахуванні є один пікантний момент (чому, власне, я і вболіваю за страховки). З самої назви «страховий бізнес» особливо виділяємо слово «бізнес». Річ у тім, що організація, що займається цим бізнесом, мусить контролювати використання коштів та ефективність цього використання. Тобто умовний бізнесмен не захоче оплачувати купу аналізів чи тестів (операцій, ліків - тощо) просто через те, що кваліфікації лікаря недостатньо, щоб поставити діагноз. Напр. пацієнт жаліється на біль в грудях, його ведуть як сердечника - а виявляється в нього міжреберна невралгія. Відповідно - гроші пацієнта та страхової компаніі витрачені неефективно. Хтось мусить їх повернути. І перш за все спитають з лікаря, що поставив неправильний діагноз. При страховій медицині відпадає явище, коли хворі днями пролежують в палатах, а до них ніхто не підходить. Тільки через хабар. Такого не буде. Мінімум - оштрафують, максимум - посадять. В страхових компаніях повинні працювати незалежні лікарі-експерти. Фахівці своєї справи. Перш за все вони і стоять на сторожі правильного лікування клієнта страховоі компанії. Послуги таких фахівців коштують недешево. Чи готовий Мітка платити справжню винагогроду цим спеціалістам - питання відкрите.
Відповісти
Я точно висловив таку ж думку, але лаконічно, а вам характерна властивість - розмазувати комара по склу. А в кінцевому підсумку ми обидва праві і в нас оцінка цього пристосуванця під чужі гроші збігається на 90%. От, жаль, що в його тенета потрапляють люди малосвідомі, хоч вони в цьому не винні.
Відповісти
Якраз люди самі винні в своїх негараздах
Відповісти
Діму треба рекомендувати міністром охорони здоровя, бо Палиця вже виганяє чинного міністра Степанова за те, що не справився з коронавірусом.
Відповісти
Дмитро правильні рішення пропонує, підтримайте лучани!
Відповісти
"... знову рветься до корита..." - а ти, Діма, не туди ж направився?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні