COVID-19: Париж оголоcили зоною найвищої небезпеки

0
12
COVID-19: Париж оголоcили зоною найвищої небезпеки
Останнім часом у Парижі спостерігається істотне зростання темпів поширення коронавірусу

Уряд Франції оголосив Париж і частину його передмістя зоною з найвищою небезпекою щодо поширення коронавірусу. Про це ввечері неділі, 4 жовтня, повідомила пресслужба прем'єр-міністра Франції Жана Кастекса. Згідно з повідомленням, це означає істотне посилення протиепідемічних заходів, повідомляє DW.


Так, у столиці та окремих частинах передмістя знову мусять закритися бари й кав'ярні, а ресторанам дозволять працювати лише за умови дотримання жорстких протиепідемічних норм. Посилення обмежень триватиме поки що два тижні, передає інформагенція AFP.

У понеділок, 5 жовтня, мерія Парижа разом з керівництвом поліції мають детальніше повідомити про ці заходи. Дотепер барам дозволялося працювати до 22:00.

Згідно з опитуванням, результати якого наводить мовник BFM, 61 відсоток жителів Парижа та столичного регіону підтримують повне закриття барів. Нині у Франції спостерігається стрімке зростання темпів поширення коронавірусу - 3 жовтня влада повідомила про виявлення майже 17 тисяч нових випадків інфікування коронавірусом, що стало абсолютним рекордом від початку пандемії. Крім того, число смертей пацієнтів з COVID-19 зросло до майже 32,2 тисячі, тож Франція вважається однією з тих країн Європи, що найбільше постраждали від коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні