Поліцейські на Волині врятували пенсіонерку. ВІДЕО

0
3
Поліцейські на Волині врятували пенсіонерку. ВІДЕО
Вчора до Іваничівського відділення поліції звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що вже третю добу намагається зв’язатися зі своєю колишньою дружиною, проте та не бере слухавку. Походи до місця проживання 72-річної жінки теж результатів не дали, адже двері вона не відчиняє та не відкликається.

Поліцейські спільно з працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій негайно прибули до місця проживання громадянки, повідомили в поліції Волинської області.

За допомогою спеціальної техніки вони змогли потрапити до квартири, в якій і перебувала пенсіонерка. Вона була настільки знесилена, що не могла підвестися з підлоги. Правоохоронці викликали бригаду швидкої медичної допомоги, яка надала громадянці медичну допомогу. Зараз стан здоров’я жінки задовільний.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні