--> Мати втопила в каналі 4-річного сина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мати втопила в каналі 4-річного сина

0
2
Мати втопила в каналі 4-річного сина
У Північно-Кримському каналі в Скадовському районі на Херсонщині знайшли мертвим 4-річного хлопчика.

Попередньо, дитину втопила 36-річна мати через його хворобу. Хотіла вкоротити віку й собі, але змогла вибратися з каналу. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Про трагедію стало відомо від 41-річного батька загиблої дитини. Він повідомив, що мешкає у смт Каланчак окремо від колишньої дружини, але щодня бачив жінку з сином у дворі. Коли два дні поспіль він не міг застати їх вдома і на телефонні дзвінки жінка не відповідала, чоловік звернувся у поліцію. Жінку поліцейські розшукали вдома. Була у вкрай пригніченому стані. Хлопчика ніде не було", - сказано в повідомленні.

Зі слів жінки, її син від народження страждав на важку недугу і нещодавно його стан погіршився.

"Зневірившись у його одужанні, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала у Скадовський район. Там вони вийшли на зупинці неподалік від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула у воду. Хлопчик втопився, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини виявили у воді біля берега", - розповіли поліцейські.

Нині у справі призначено низку експертиз, в тому числі і судово-психіатричну. Жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження, повідомив начальник Скадовського відділення поліції Віктор Попов. Жінку можуть ув'язнити на 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні