Відомий продюсер зґвалтував більше 100 жінок, йому загрожує до 140 років тюрми

3
5
Відомий продюсер зґвалтував більше 100 жінок, йому загрожує до 140 років тюрми
У США продюсеру Харві Вайнштейну були пред'явлені звинувачення в сексуальних злочинах ще за шістьма пунктами. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Reuters та заяву прокурора американського округу Лос-Анджелес, штат Каліфорнія Джекі Лейсі.

"Готовність цих останніх жертв дати свідчення проти впливової людини дає нам додаткові докази, необхідні для створення переконливої кримінальної справи", - сказала Лейсі.

За її словами, нові звинувачення стосуються шести епізодів більш ніж десятирічної давності. Як пише Los Angeles Times, йдеться про злочини сексуального характеру відносно двох жінок.

За версією слідчих, в період з вересня 2004 року до вересня 2005 року Вайнштейн зґвалтував жінку в одному з готелів Беверлі-Хіллз. У другому випадку, як стверджує слідство, продюсер зґвалтував іншу жінку в листопаді 2009 і листопаді 2010 року.

Представники Вайнштейна не прокоментували ці звинувачення.

Кримінальну справу проти відомого продюсера завели в 2017 році після того, як кілька голлівудських актрис, в числі яких Ешлі Джадд, Анджеліна Джолі, Ума Турман і Гвінет Пелтроу, заявили про домагання і сексуальне насильство з боку Вайнштейна в різні роки. В цілому про насильство з боку продюсера заявляли понад сто жінок.

У березні цього року суд в Нью-Йорку засудив Вайнштейна до 23 років в'язниці за зґвалтування двох жінок в різний час в 2013 році. У Лос-Анджелесі продюсера чекає ще один судовий розгляд, за підсумками якого він може отримати до 29 років ув'язнення.

При цьому влітку стало відомо, що жінки, які раніше звинувачували американського кінопродюсерa в сексуальниx домогательстваx і дискримінації, отримають компенсації на загальну суму в $ 19 млн

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще той Трамп, вже би постригся налисо.
Відповісти
от тільки ролі свої вони через нього отримували. і що - відмовились?
Відповісти
Оце боєць. Міцний йобар. Такі чоловіки - завітна мрія будь-якої жінки. І тут відсутні згвалтування. Все законно - дай за дай.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні