ТОП-10 найдешевших в обслуговуванні іноземних авто

0
-5
ТОП-10 найдешевших в обслуговуванні іноземних авто
Якщо говорити про недорогі транспортні засоби в обслуговуванні, то цей рейтинг може бути дуже цікавим. Вся справа в тому, що далеко не завжди машини з рейтингу будуть збігатися з найдешевшими автомобілями для покупки і вже тим більше, з найнадійнішими авто, інформують enovosty.

Як правило, до категорії найдешевших автомобілів в обслуговуванні відносять авто, на які легко знайти запчастини і при цьому легко їх замінити.

Daewoo Lanos / Sens

Без перебільшень найдешевший автомобіль в плані ремонту. Це пояснюється відразу безліччю факторів. По-перше - поширеність автомобіля. По-друге - незмінна конструкція, завдяки якій запчастини підходять відразу для декількох поколінь автомобілів.


Chevrolet Lacetti

На відміну від свого корейського побратима, Lacetti більш проблемний автомобіль у плані ремонту. Незважаючи на відносну простоту конструкції і дешеві запчастини автомобіль може піднести чимало сюрпризів за рахунок «фірмових» болячок у вигляді прокладки клапанної кришки або клапана рециркуляції відпрацьованих газів.

Chevrolet Aveo

Автомобіль не менше безпроблемний, ніж його попередники, але іноді може страждати такими неприємностями, як модулі запалювання, прокладки кришки клапанів і котушки запалювання.

Geely Emgrand ЕС7

Невибагливий автомобіль з дешевими запчастинами. Правда в порівнянні зі своїми суперниками має трохи більше мінусів у плані початкової надійності. Йдеться в основному про підвіску і трансмісію.

Chery Tiggo

Безумовно, найдешевший кросовер в обслуговуванні в Україні. Проблеми можуть виникнути тільки з роликами і ГРМ, які виходять з ладу до 35 тис. км. В іншому автомобіль досить невибагливий, хоч власники і говорять про необхідність лити хороше масло в двигун.

KIA Optima

Щодо недорогого корейського седана, який дозволяє доторкнутися до бізнес-сегменту за невеликі гроші. Вартість запчастин трохи вища, ніж у попередніх автомобілів, але в порівнянні з «однокласниками», автомобіль дуже невибагливий.

Toyota Camry

Про легендарну надійність цієї марки не варто говорити зайвий раз. Незважаючи на те, що запчастини на автомобіль не найдешевші в сегменті, в сукупності з частотою поломок, автомобіль виходить досить економічним в довгостроковій перспективі.

Kia Sorento

Автомобіль досить невибагливий і якщо говорити про недорогі в обслуговуванні кросовери з США, то це явно один з кращих варіантів.

Volkswagen Passat

Оригінальні запчастини на цей автомобіль дуже недешеві, але від компанії VAG іншого чекати не доводиться. У той же час, в Україні велика кількість аналогічних авто з-за кордону і якщо ви не гидуєте деталями з розборок, то обслуговування бізнес-седана обійдеться досить недорого.

Ford Fusion

Ще один американець, який може похвалитися недорогою вартістю ремонту. І відносною надійністю, що робить його досить економічним в обслуговуванні автомобілем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні