Грибник-сталкер намагався вивезти з Чорнобиля більше 8 кілограмів радіоактивних грибів. ФОТО.

1
0
Грибник-сталкер намагався вивезти з Чорнобиля більше 8 кілограмів радіоактивних грибів. ФОТО.
Виявили грибника поліцейські під час патрулювання в районі відселеного села Котовське, що відноситься до спеціально визначеної зони радіоактивного забруднення.

Саме там, 51-річний житель селища Іванків назбирав понад 8 кг грибів та намагався перемістити їх за межі зони ЧАЕС.



Крім того, він незаконно проник на заборонену територію, минаючи контрольно-пропускні пункти. Про це повідомляє Магнолія ТВ.

Працівники поліції вилучили у порушника радіоактивні гриби.



За проникнення в зону відчуження без дозволу відповідних органів відносно порушника складено відповідний протокол про адміністративні правопорушення.



Крім того, за фактом незаконного переміщення біоресурсів за межі зони відчуження відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних міні¬мумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від одного до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може він з них стронцій хотів добути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні