Міністр повідомив про повернення техогляду

0
1
Міністр повідомив про повернення техогляду
Техогляд в Україні можуть повернути з 2022 року. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

За його словами, законопроект про техогляд дуже складний і його постійно відкладають. Зараз він не узгоджений лише з Державною регуляторною службою, пише firstgear.ua.

Міністр інфраструктури підкреслив, що наступний рік - останній для впровадження техогляду, відповідно до договору про асоціацію з Європейським союзом (його вимагає ввести директива 2014/45/ЄС).

Також Владислав Криклій повідомив, що техогляд в Україні - давно вже став приватним бізнесом. Ним займаються 650 суб'єктів підприємницької діяльності, а вплив держави - мінімальний.

Нагадаємо, що зараз проходити техогляд зобов'язані тільки транспортні засоби, що використовуються для перевезення пасажирів і вантажів на регулярній основі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні