У Луцьку за ніч затримали трьох п'яних водіїв

0
-2
У Луцьку за ніч затримали трьох п'яних водіїв
Цієї ночі луцькі патрульні виявили трьох водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Вночі, патрулюючи по вулиці Мамсурова, поліцейські виявили автомобіль Skoda Octavia, у водія якого помітили ознаки алкогольного сп’яніння. 21-річний водій пройшов на місці огляд на стан сп’яніння. Результат — 0,82 проміле, що у 4 рази перевищує допустиму норму.

Згодом, інший екіпаж отримав орієнтування про те, що на вулиці Гордіюк автомобіль ЗАЗ 1103 рухається з порушенням ПДР, повідомляє патрульна поліція області. Після зупинки автівки, з водійського місця вибіг 30-річний кермувальник та почав втікати. Чоловіка затримали та виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 1,57 проміле, що майже у 8 разів перевищує допустиму норму.

Окрім того, під час патрулювання на вулиці Потебні, інспектори помітили автомобіль ЗАЗ Daewoo, водій якого, помітивши службовий патрульних, почав пришвидшувати рух та маневрувати.
Після зупинки цього транспортного засобу, патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав позитивний результат — 1,81 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

На усіх водіїв патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та адміністративні матеріали, відповідно до вчинених порушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні