На адміністрації Путіна вивісили прапор ЛГБТ. ФОТО

4
0
На адміністрації Путіна вивісили прапор ЛГБТ. ФОТО
Група Pussy Riot провела акцію в день народження президента РФ Володимира Путіна, вивісивши вранці 7 жовтня райдужні прапори на "головних символах російської державності": адміністрації президента на Старій площі, будівлі ФСБ на Луб'янці, Верховному суді, міністерстві культури і ОВС по району Басманний, пише Медуза.



Як повідомили учасники групи, під час акції біля будівлі ФСБ був затриманий журналіст "Радіо Свобода" Артем Радигін, а біля адміністрації президента - кореспондент Sota Денис Стяжкін.

Під час акції активісти пред'явили список вимог, який включає легалізацію одностатевих партнерств, а також розслідування вбивств і викрадень геїв у Чечні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода що не зі свастикою!
Відповісти
Твiй прапор , францюватий
Відповісти
Боте зміни платівку -вже нудить від твоєї одноманітності
Відповісти
Рекомендую Вам аккауратно перебирать СМИ источники поиска информации. Очень много правительственных и заангажированных.
Хотела бы Вам предложить хорошее СМИ - russinfo.net, где я часто ищу информацию. Информация по ссылке: https://russinfo.net/kalendar/yubilejnye-daty-marta-2017-goda.html
А где ищите Вы?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні