Волинський грабіжник-ласун грошей у магазині не знайшов, то мусив винести солодощі

0
5
Волинський грабіжник-ласун грошей у магазині не знайшов, то мусив винести солодощі
Цими днями, звично прийшовши зранку на роботу, продавчиня «Хатинки солодощів» по вулиці Богдана Хмельницького в Горохові, напевне, зойкнула від несподіванки, зауваживши, що в ньому хтось побував уночі. Про це повідомляє Волинь.

Злодій, котрого чи то потягнуло на солоденьке, чи який сподівався, що знайде в магазині багато грошей, зумів підібрати ключ до замка в дверях. Якщо шукав банкноти, то розчарувався, бо в касі винишпорив лише 100 гривень. Певне, спересердя заграбастав всі пряники, що потрапили під паскудні руки. Усього виніс ласощів на суму 1046 гривень.

Якщо шукав банкноти, то розчарувався, бо в касі винишпорив лише 100 гривень.

Відомості про цей факт працівники Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Щоб знайти злочинця, правоохоронці закликають усіх, хто, можливо, став свідком злодійства, телефонувати 102. Конфіденційність гарантують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні