Дмитро ГЛАЗУНОВ: моє гасло - змінити систему управління містом!

4
-8
Дмитро ГЛАЗУНОВ: моє гасло - змінити систему управління містом!
Кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро ГЛАЗУНОВ, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса " розповів, під яким гаслом йде на вибори.

- Багато з того, що ми чуємо на передвиборчих перегонах, так і залишається обіцянками. Приходять у владу нові люди і опрацьовують старі схеми, або ж просто пливуть за течією.

Мій життєвий принцип: не пливти, а створювати течію самому. Головне - побороти, змінити систему управління, яка працює вже 30 років і насправді є головною причиною усіх наших бід. Це як вичистити "Авгієві стайні" (Геракл змінив русло річки і течія сама вичистила брудні стайні).

Наприклад, щоб поліпшити фінансування Луцької медицини треба замість створеної ексначальником управління охорони здоров'я Федором Кошелем приватної "Муніципальної аптеки" в міській лікарні, створити комунальну. Сьогодні прибуток з цієї аптеки отримують приватні особи, які не надто переймаються станом лікарні і хворими. Змінимо систему управління, створимо комунальну аптеку - прибуток отримає лікарня. Це в свою чергу дасть можливість відмінити ганебні побори у вигляді "благодійних внесків" з пацієнтів. Люди і так поставлені на межу виживання. І так крок за кроком.

Усі, хто вибудовував цю систему управління повинні піти в історію. Скажімо, чи може щось змінити на краще 70-річний екс начальник управління охорони здоров"я Луцької міської ради Федір Кошель, який знову рветься до влади під гаслами партії "Сила і Честь"?

Я навів лише один приклад. Боротися з системою управління і залишитися чистеньким, в "біленьких рукавичках" нікому вдасться. Тому сміливо мене критикуйте, панове опоненти!
В якому Луцьку жити - вибір за вами, лучани!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може пора ввести відповідальність за порожні перед виборами обіцянки!
Відповісти
"Мій життєвий принцип: не пливти, а створювати течію самому". НЕ ГОНИ ВОЛНУ. яка фіг різниця - комунальна чи приватна аптека ? безкоштовно ліки ніде не дають, а у приватних ціни деколи дешевші. з такими убогими намірами і уявленнями краще не висовуватись і не смішити людей
Відповісти
Глазунов, прийде час і тобі теж настане 70 рочків. Якщо доживеш. Час плине швидко. І може так трапитись, що тебе за твою діяльність будуть підкидати ногами. Або будеш валятись, як червива собака під тином. Ніхто не від чого не застрахований. Люди, які акцентують на старсті інших людей, недалекоглядні, прості в найгіршому розумінні цього слова.
Відповісти
Яке ж воно дріб‘язкове! Фу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні