--> Двоє поліцейських приховали вбивство дівчини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє поліцейських приховали вбивство дівчини

0
1
Двоє поліцейських приховали вбивство дівчини
Двоє оперуповноважених Холодногірського відділу поліції ГУ Нацполіції в Харківській області постануть перед судом за приховування вбивства. Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на Державне бюро розслідувань.

Деталі: За даними слідства, поліцейські намагалися приховати вбивство дівчини, яке відбулося 29 червня 2019 року у Харкові.

Оперуповноважені дізналися про вбивство вже наступного дня, а за кілька днів виявили і труп дівчини. Однак не повідомили слідчого та не ініціювали проведення огляду місця події в рамках кримінального провадження.

Також слідство встановило, що один із поліцейських зустрічався із батьком підозрюваного у вчиненні вбивства, якому розповів про цей інцидент.

Крім цього, матеріали допиту одного зі свідків, який безпосередньо вказував на особу вбивці, навмисно не були долучені до матеріалів кримінального провадження правоохоронцями, які проводили допит ще 5 липня 2019.

Дії обвинувачених призвели до зволікання розслідування особливо тяжкого злочину та втрати речових доказів, адже тіло загиблої виявив слідчий Холодногірського ВП ГУ Нацполіції лише на 10 день пошуків.

У разі доведення вини, правоохоронцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Обвинувачувальний акт направлено до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні