Чоловік підпалив дружину на очах у власних дітей. ФОТО.

0
6
Чоловік підпалив дружину на очах у власних дітей. ФОТО.
На Житомирщині чоловік приніс каністру з бензином погрожуючи спалити будинок. Жінка намагалася завадити намірам чоловіка, однак натомість опинилася на лікарняному ліжку з опіками, а будинок повністю згорів. Про це повідомляє Перший.



В будинку також проживали й четверо малолітніх дітей. Сусіди побачили пожежу і кинулися спасати дітей з палаючого будинку, на той момент жінка вже отримала серйозні опіки. Вона лише встигла сказати, що чоловік приніс в будинок каністру з бензином, дітей сусіди рятували через вікно.



Від дерев’яного будинку нічого не залишилося, а 35-річну жінку госпіталізували в обласну лікарню з важкими опіками 40% тіла. Лікарі зазначають, що найбільше вогонь вразив лице та руки потерпілої.
прокоментувала Алла Ващенко, керівник пресслужба поліції області.



« В розпалі емоцій жінка вилила рідину на себе, частково бензин пролився і на підлогу. Чоловік, за його словами, не свідомо увімкнув запальничку» – прокоментувала ситуацію Алла Ващенко, керівник пресслужба поліції області.



Сусіди розповідають, що жінка добре дбала про дітей та працювала на фермі, на відмінну від її чоловіка, який ніде не працював та пиячив. Цікаво, що після всіх відомих фактів соціальна служба віддала дітей батьку, зараз вони проживають у його сестри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні