Обнадіяли: у МОЗ повідомили, скільки вам вартуватиме китайська вакцина від COVID

0
3
Обнадіяли: у МОЗ повідомили, скільки вам вартуватиме китайська вакцина від COVID
Кілька компаній у світі знаходяться на завершальній стадії випробувань вакцини від китайського вірусу. При цьому названа її попередня вартість Про це повідомив голова МОЗ Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна 24", пише Політека.

Остаточно ефективність вакцини ще не доведена, але в міністерстві вже підрахували її попередню вартість. Так, для українців вакцина може обійтися в суму трохи більше тисячі гривень. Мова про дослідження, що проводяться в Китаї та США.

"Є ціни, принаймні та інформація, яку нам дали компанії-виробники
вакцин, які проводять третю фазу клінічних випробувань, попередня ціна, яку вони давали, це 37 доларів близько 1048 гривень", — повідомив Степанов.

Міністр додав, що не виключено, що після всіх випробувань, вартість
вакцини буде меншою.

"Це приблизна ціна, так вони визначають, виходячи зі своїх витрат. Але вони не виключають, що ця ціна буде знижена в кінцевому підсумку і знижена істотно", - додав голова МОЗ.

Разом з тим, Степанов заявив, що Україна не буде купувати російський препарат, який заявлений як вакцина, оскільки він не пройшов необхідної стадії клінічних випробувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні