--> Цей ранковий напій швидко очистить вашу кров | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Цей ранковий напій швидко очистить вашу кров

0
-1
Цей ранковий напій швидко очистить вашу кров
Фахівці назвали простий напій, який вони радять вживати вранці для очищення крові від надлишків цукру. Цей напій містить лише три компоненти - воду, імбир і лимон, передає FaceNews.ua.

За словами медиків, звичка випивати за сніданком по склянці такого напою може допомогти за досить швидкий час очистити кров від надлишків цукру. Такий напій не тільки знижує рівень цукру в крові, але також покращує реакцію інсуліну у діабетиків.

Як приготувати такий напій. Потрібно: 4 склянки води, 30 грамів кореня імбиру, один середній або великий лимон.

Промийте, очистіть, поріжте імбир;
додайте його в ємність з водою, залишти на ніч в холодильнику;
вранці потрібно перевірити імбирний смак: якщо занадто міцний, додати ще води, слабкий - додати ще пару скибочок імбиру;
налити воду з імбирем в склянку - якщо вона холодна, напій можна розігріти; додати сік лимона, перемішати перед вживанням.

Також можна приготувати трохи складніший варіант напою:

нарізати лимон і імбир;
в каструлі закип'ятити воду;
додати лимон, імбир, мелену куркуму і мелений чорний перець;
настоювати 30 хвилин; процідити, додати мед.

«Імбир містить гінгерол. Цей біоактивний інгредієнт має природні знеболюючі і антибактеріальні властивості. Також було виявлено, що гінгерол знижує рівень цукру в крові, регулює реакцію інсуліну у діабетиків. Поєднання імбиру з лимоном створює потужний імуностимулюючий напій, який м'яко очищає організм від багатьох небажаних компонентів», - стверджують фахівці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні