В Україну вже везуть неефективний препарат від COVID-19

5
-5
В Україну вже везуть неефективний препарат від COVID-19
Ляшко повідомив, що в Україну вже везуть закуплений "Ремдесивір" для лікування COVID-19. ВООЗ, 16 жовтня, назвала препарат неефективним.

Головний санлікар Віктор Ляшко зазначив, що препарат "Ремдесивір" закупило державне підприємство "Медичні закупівлі України".

Препарат "Ремдесивір" закуплений і транспортується в Україну. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко в інтерв'ю Радіо Свобода.

"І зараз він транспортується на територію України, тому найближчим часом з'явиться. Так, це препарат, який першим показав, що у разі його застосування зменшується тривалість перебування людини на стаціонарному лікуванні і зменшується кількість летальних випадків", - сказав Ляшко.

16 жовтня Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила, що "Ремдесивір" майже не знижує смертність через COVID-19. Інтерв'ю із заступником міністра записували за день до цього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ляшко має не жалітись, а діяти. Держава має право і можливість заборони використання цього препарату
Відповісти
Це ж американська вакцина, як же Зеленський разом з Урядом України, може відмовити господарям світу, навідь якщо ці ліки неефективні, а часом ще й шкідливі для людей. На закупівлю "Ремдесивіру" Кабмін виділив 46,8 мільйонів грн. Треба думаю ще виділити 150 000 000 грн. Від таких ліків, що нам нав'язують США, скоро померлих українців будемо ховати на острові Хортиця, як ховають американці своїх померлих в Нью-Йорку від коронавірусу в братських могилах на острові Харт.
Відповісти
чи не так?
Відповісти
Якщо препарат не дієвий то навіщо його закупляти? Хто понесе відповідальність за розбазарування коштів?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні