Невідомі в масках вломилися в будинок кандидата в мери і облили усе зеленкою. ФОТО.

1
8
Невідомі в масках вломилися в будинок кандидата в мери і облили усе зеленкою. ФОТО.
На Херсонщині партійні збори, яке вирішив влаштувати у своїй квартирі кандидат у мери Берислава, обірвали невідомі у масках. про це інформує Магнолія ТВ.

Квартира використовувалась як партійний офіс, повідомив голова обласної організації ОПЗЖ на Херсонщині Єгор Устинов.




У той день засідали кандидати від партії. Був присутній також кандидат в депутати облради та ще троє гостей, всі кандидати в депутати районних або міських рад.

Аж раптом у незамкнену квартиру зайшли 5 невідомих у масках. Погрожуючи битою один із чоловіків забрав у 49-річної гості ноутбук. Інший зловмисник облив всіх присутніх зеленкою, після чого невідомі втекли.




На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі поліцейські шукають нападників. Розпочато кримінальне провадження
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замовний злочин. Цих молодиків треба садити у діжку з говном і возити по вулицях добу, щоб добре напився сволота. Такі люди тільки і можуть що ховати своє обличчя під балаклаву (маску камуфляжну) і потім ноги в руки та тікати поки не наздогнали. Вони колись нарвуться ще.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні